It is currently 17 Oct 2017, 13:05

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 12 posts ] 
Author Message
 Post subject: Broadband
PostPosted: 10 Jun 2010, 23:13  
F1 Rookie
User avatar

Joined: 14 Apr 2009, 15:23
Posts: 604
Location: england
Hi guys tomorrow im switching to Virgin Media's new 50MB broadband and i have heard some good and slightly bad stuff about it does anyone hear have it and could tell me if its any good and any faults etc. ?

thanks alot in advance

_________________
My uploads : F1 2010 Onboard-Full Races [Direct Links]
Share on Facebook Share on Twitter Share on Orkut Share on Digg Share on MySpace Share on Delicious Share on Technorati 
 Offline Profile  
 
 Post subject: Re: Broadband
PostPosted: 11 Jun 2010, 00:43  
F1 Routinier
User avatar

Joined: 10 Apr 2007, 18:30
Posts: 5873
Location: Pasig City, Metro Manila PH
Country: Philippines (ph)
wow corry! i'm drooling now!!! gimme half of that speed and i'm very much in cloud nine! :)

_________________
Image
 Offline Profile  
 
 Post subject: Re: Broadband
PostPosted: 11 Jun 2010, 09:46  
F1 Rookie
User avatar

Joined: 14 Apr 2009, 15:23
Posts: 604
Location: england
haha if i get half that speed consistently ill be happy :)

_________________
My uploads : F1 2010 Onboard-Full Races [Direct Links]
 Offline Profile  
 
 Post subject: Re: Broadband
PostPosted: 30 Sep 2010, 10:58  
F1 Routinier
User avatar

Joined: 25 Jun 2008, 11:26
Posts: 5115
Location: Inaccessible Island
Country: Australia (au)
From tomorrow my broadband plan almost doubles in download usage per month allowed :D (from 55GB to 100GB)

_________________
Image
 Offline Profile  
 
 Post subject: Re: Broadband
PostPosted: 30 Sep 2010, 12:51  
F1 Legend
User avatar

Joined: 16 Sep 2006, 15:50
Posts: 23702
Location: North Pole
Country: Northern Mariana Islands (mp)
cformula1 wrote:
From tomorrow my broadband plan almost doubles in download usage per month allowed :D (from 55GB to 100GB)

Ehm, that's nice.

Check Our DSL Packages :roll::

http://www.sodetel.net.lb/packages.php
 Offline Profile  
 
 Post subject: Re: Broadband
PostPosted: 01 Oct 2010, 13:01  
F1 Routinier
User avatar

Joined: 25 Jun 2008, 11:26
Posts: 5115
Location: Inaccessible Island
Country: Australia (au)
iceman1 wrote:
cformula1 wrote:
From tomorrow my broadband plan almost doubles in download usage per month allowed :D (from 55GB to 100GB)

Ehm, that's nice.

Check Our DSL Packages :roll::

http://www.sodetel.net.lb/packages.php

Ouch! That makes our plans actually look good. :blink:

_________________
Image
 Offline Profile  
 
 Post subject: Re: Broadband
PostPosted: 01 Oct 2010, 14:19  
Co-Admin
User avatar

Joined: 27 Jun 2007, 15:26
Posts: 4153
Location: Bombay
Country: India (in)
Your plans & internet are actually way better

_________________
Better than a thousand hollow words is one word that brings PEACE -Buddha
There is no point in defining a point... But there is a point in trying -Zack

ImageImage
[Videos]

Donate & support us
-ZACK- IO
 Offline Profile  
 
 Post subject: Re: Broadband
PostPosted: 15 Dec 2010, 23:05  
F1 Rookie
User avatar

Joined: 14 Apr 2009, 15:23
Posts: 604
Location: england
yesterday my internet started uploading at near 600kbps, it went up 300 kbps in one day how is that even possible?

_________________
My uploads : F1 2010 Onboard-Full Races [Direct Links]
 Offline Profile  
 
 Post subject: Re: Broadband
PostPosted: 16 Dec 2010, 21:53  
F1 Routinier
User avatar

Joined: 10 Apr 2007, 18:30
Posts: 5873
Location: Pasig City, Metro Manila PH
Country: Philippines (ph)
that's fast for uploading standards corry.....you are one lucky dude :)

_________________
Image
 Offline Profile  
 
 Post subject: Re: Broadband
PostPosted: 17 Dec 2010, 12:55  
F1 Legend
User avatar

Joined: 16 Sep 2006, 15:50
Posts: 23702
Location: North Pole
Country: Northern Mariana Islands (mp)
corry wrote:
yesterday my internet started uploading at near 600kbps, it went up 300 kbps in one day how is that even possible?

Yes that's burst enabled speed, it happens with me sometimes, first 2 mb gets downloaded at a 100+KB/s then gets down to the regular speed..nothings faulty here.
 Offline Profile  
 
 Post subject: Which broadband connection
PostPosted: 05 Jan 2011, 07:38  
car driver

Joined: 04 Jan 2011, 10:01
Posts: 1
Which broadband connection should I go for in India? I want to take broadband connection for personal use at home for study purposes. I hear now a days many options are available. Can anybody guide me which connection would be best in India? I am a student and engaged in research but staying away from institute. I know internet connection is available with vsnl landline but speed is slow and is costly. Some mobile companies are providing internet connection but to get the service I will have to purchase a new mobile and the speed is also not that good. So what would be the reasonable choice?
 Offline Profile  
 
 Post subject: Re: Which broadband connection
PostPosted: 05 Jan 2011, 17:05  
F1 Routinier
User avatar

Joined: 25 Aug 2009, 19:15
Posts: 5234
Location: India
Country: India (in)
sayonaraa wrote:
Which broadband connection should I go for in India? I want to take broadband connection for personal use at home for study purposes. I hear now a days many options are available. Can anybody guide me which connection would be best in India? I am a student and engaged in research but staying away from institute. I know internet connection is available with vsnl landline but speed is slow and is costly. Some mobile companies are providing internet connection but to get the service I will have to purchase a new mobile and the speed is also not that good. So what would be the reasonable choice?

the best way to find out is by asking neighbours because many times when people say a particular connection is good, the reception will be ppoor in ur area. BSNL is quite decent IMO

btw, welcome to f1zone :)

_________________
Image
Image
 Offline Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 12 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: Yahoo [Bot] and 5 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
Jump to:  
cron

F1Zone.net is proudly powered by phpBB